7 glavnih prednosti pergol


Zagotovo svoj prosti čas najraje preživite zunaj, na terasi, izven zaprtih prostorov, v katerih že tako in tako preživimo večino svojega časa. Vseeno pa smo za preživljanje časa zunaj vezani na lepo vreme, kjer si ne želimo direktnega močnega sonca ali pa dežja, snega, toče, itd. Zato si za naše zunanje terase velikokrat omislimo senčnike, tende, ali pa pergole. Pergole predstavljajo modern arhitekturni element, s katerimi enostavno reguliramo in prepuščamo ravno pravšnjo količino sonca na svojo teraso in nas tako ščitijo pred žgočim poletnim soncem ali ostalimi neprijetnimi vremenskimi razmerami. Pergole odlično zadržujejo spomladanske, poletne in jesenske plohe, odporne so tudi na sneg, točo in močan veter. Na ta način pergole poskrbijo, da vaše terase ostanejo suhe čez celo leto. Če si želite podaljšati sezono brezskrbnega poležavanja na vaši terasi, potem je nakup Hard-Top pergole prava odločitev za vas. Za nakup pergole po ugodni ceni, si oglejte ponudbo na dani povezavi. Podjetje Inoxvrbovšek d.o.o. vam ponuja lastne patentirane Hard-Top pergole, ki slovijo po svoji kakovosti in kvaliteti, pohvalijo pa se lahko, da so njihovi izdelki eni boljših na trgu ta hip. Vsakemu posamezniku se trudijo ponuditi kar se da prijetnejše in bolj zdrave bivalne prostore, kar pa je mogoče s pametnim in premišljenim izkoriščanjem sončne energije. Hard-Top pergole so kakovostne, trpežne, funkcionalne in estetske. V nadaljevanju naj vam predstavimo sedem ključnih prednosti, ki vam jih Hard-Top pergole lahko nudijo.

  1. Unikatne Hard-Top pergole

Podjetje Inoxvrbovšek d.o.o. vam ponuja unikatne pergole, narejene po meri in želji posamezne stranke. So avtorsko zaščiten proizvod slovenskega podjetja. Hard-Top pergole niso serijski proizvod. Za samo izdelavo stoji mnogo usposobljenih strokovnjakov, ki se individualno posvetijo posamezni stranki. Za vsako izdelavo pergol se izriše posamezni izvedbeni načrt, mojstri nato izdelajo vse komponente po meri in po standardnih postopkih, komponente sestavijo in testirajo delovanje. V nadaljevanju se pergolo razstavi in se aluminijaste dele pošlje v barvanje, preostale dele pa se skrbno skladišči. V podjetju Inoxvrbovšek d.o.o. lahko izbirate med različnimi barvami pergol. V ponudbi imajo bele, beige, srebrne, sive, antracit in rjave barve pergol. Na sam obstoj barve in ton barve pa vam ponujajo desetletno garancijo. V njihovi ponudbi boste tako zagotovo našli takšne barve pergole, ki se bodo najbolje estetsko zlile z vašim domom in vaš dom naredile še elegantnejši in bolj prefinjen. Po barvanju se pergole pripravi za montažo, za katero poskrbi izkušena skupina monterjev.

  1. Odporne in energijsko učinkovite Hard-Top pergole

Hard-Top pergole so statično najmočnejše pergole. Odporne so na dež, točo, sneg in vsak veter. Prav nič jim ne more do živega. Odporne so tudi na ekstremne vremenske razmere. Hkrati prepuščajo dosti več sonca kot preostale pergole, ki so trenutno na trgu. Tudi pozimi, ko je sonce najnižje in ga najbolj potrebujemo, Hard-Top pergole prepuščajo do 80 % sonca, kar je izjemno. Hkrati Hard-Top pergole prihranijo ogromno energije, sicer potrebne za hlajenje, gretje in razsvetljavo.

  1. Hard-Top pergole primerne za vse vrste objektov

Hard-Top pergole so primerne tako za novogradnjo kot za obstoječe objekte. So idealne za nizkoenergetske in pasivne objekte, hkrati pa so primerne tudi za vse ostale hiše, lokale, stavbe, itd. Hard-Top pergole bo vesela prav vsaka stavba. Hard-Top pergole se vsestransko pritrjujejo na različne vrste objektov na različne načine. Pritrdi se jih lahko s strani, na objekt v kotu, na objekt z vogala, v strop ali streho, lahko pa so tudi samostoječe. Montaža je mogoča z značilnimi inox nosilci in vmesno polipropilensko ploščo. Hkrati pa je pred montažo potrebno pripraviti temelje ali AB ploščo z odtoki

7-glavnih-prednosti-pergol

  1. Standardna oprema Hard-Top pergol

Vse Hard-Top pergole so 100 % korozijsko odporne. Pod standard opremo Hard-Top pergol spadajo materiali iz nerjavečega materiala (aluminij, guma, inox). Posledično so Hard-Top pergole izredno odporne in delujejo tudi desetletja brez vzdrževanja. Pod standardno opremo se štejejo tudi aluminijaste lamele, prašno barvanje (od sedem tipskih barv) in elektromotor s krmiljenjem, preko daljinca, stikala ali CNS. Ponujajo vam tudi dvo letno garancijo na elektrokomponente, LED svetila in ZIP screene, ter desetletno garancijo na vse preostale elemente.

  1. Dodatna oprema

Podjetje Inoxvrbovšek d.o.o. vam za Hard-Top pergole ponuja tudi pestro izbiro dodatne opreme, ki bo vaše pergole naredila še bolj unikatne in vam pisane na kožo. Poleg sedem tipskih barv, lahko izbirate med katerimikoli barvami po RAL lestvici, odločite se lahko tudi za imitacijo lesa. Ponujajo vam tudi LED linijska in točkovna svetila, stranska senčila, senzor za dež in elektro gretje lamel. Za vse tiste srečneže, ki živite na obali pa vam v podjetju Inoxvrbovšek d.o.o. ponujajo »marine paket«, v katero je vključena posebna izvedba za vgradnjo ob morju.

  1. Samočistilne Hard-Top pergole

Podjetje Inoxvrbovšek d.o.o. vam ponuja edine samočistilne pergole na trgu. So edine pergole, katerih lamele nimajo žlebov. Vsa umazanija, dež, odpadno listje in ostalo se zato enostavno izpere preko vseh lamel v odtok.  Odlična rešitev, kajne?

  1. 3D izris

Če ste v dilemi kakšne Hard-Top pergole izbrati in če ne veste kako bi bile videti Hard-Top pergole na vašem domu, potem je 3D izris idealna priložnost za vas. V podjetju Inoxvrbovšek d.o.o. se zavedajo kako pomemben je vizualni izgled vsake stavbe, zato tudi ponujajo 3D izris in simulacijo gibanja lamel. Tako boste dobili vpogled v sam videz vašega doma in v količino sonca ali sence, ki bi jo imeli katerikoli dan ali uro v letu. Odlično kajne? Kaj še čakate, ste le klik stran od vaših najboljših Hard-Top pergol, ki vam bodo čez celo leto kontrolirano senčile in sončile vaš dom ter vam tako naredile najprijetnejši bivalni prostor, kjer se boste najraje zadržali. Če si želite najboljše pergole na trgu ta hip, potem je podjetje Inoxvrbovšek d.o.o. pravi naslov za vas, kjer bodo poskrbeli prav za vse, vi pa boste lahko uživali v unikatnih in kvalitetnih pergolah, ki bodo vaš dom še polepšale.

Nedavne objave