Bioresonanca Ljubljana je alternativna metoda zdravljenja z odličnimi rezultati


Bioresonanca Ljubljana

Poleg uradne medicine, ki zdravi simptome bolezni, so vse bolj priljubljeni tudi alternativni načini zdravljenja, ki se osredotočajo na vzroke, ki pripeljejo do bolezni. Alternativni načini zdravljenja se osredotočajo na razloge, zakaj se določena težava oz. bolezen sploh pojavi in jo želijo odstraniti. Ena takšnih metod zdravljenja je tudi bioresonanca. Bioresonanca Ljubljana je celovita metoda zdravljenja, katere cilj je, da brez kemikalij in na neboleč način pomaga odkriti in posledično zdraviti različna stanja v telesu, ki so vzrok za kasnejše težave z zdravjem.

Bioresonanca Ljubljana

Bioresonančna terapija vzpostavi ravnovesje v telesu

Bioresonanca je takoj za uradno medicino na samem vrhu po uspešnosti zdravljenja telesa. V telesu je pojavljajo nihanja, ki so v osnovi harmonična. Ko pa v telo iz okolja pridejo neharmonična nihanja, ki jih imenujemo tudi bolezenska nihanja ali pa se pojavijo zaradi različnih bolezenskih stanj, se ravnovesje v telesu podre. Takrat se razvije bolezen. Namen bioresonančne terapije je, da se v telesu poiščejo vzroki, potem pa se telo samo postavi v ravnovesje in posledično se bolezen omili ali pa celo pozdravi.

Ker je oblika terapije neboleča in nima stranskih učinkov, je primerna za vse starostne skupine. Za najboljše rezultate mora pacient upoštevati terapevtove nasvete glede prehrane in načina življenja, predvsem pa mora imeti do zdravljenja pozitiven odnos in željo po izboljšanju stanja.

Katere bolezni zdravi bioresonanca Ljubljana?

Bioresonanca Ljubljana se uspešno uporablja pri različnih boleznih. Med najbolj pogostimi so sigurno alergije in intolerance. Poleg tega pa pomaga tudi pri hormonskih težavah, pri oslabljenem imunskem sistemu, izgorelosti, migrenah in obremenitve zaradi sevanj. Bioresonanca Ljubljana uspešno zdravi tudi glivične okužbe, zajedavce in različne viruse v telesu. Pomaga pa tudi pri odvajanju od kajenja in pri zmanjšanju telesne teže.

Bioresonanca Ljubljana velikokrat še dodatno pomaga pri določenih zdravljenjih in zato je večkrat vključena v različne terapije, skupaj s prehranskim svetovanjem, refleksno masažo stopal, limfno drenažo in podobno.

Čeprav bioresonančna terapija pomaga vzpostaviti ponovno ravnovesje v telesu in lahko tudi zavira potek nekaterih bolezni, ni nadomestilo za zdravljenje uradne medicine.

Kako poteka zdravljenje bioresonanca Ljubljana?

Vsak pacient, ki se odloči za zdravljenje z bioresonančno metodo, se najprej s terapevtom individualno posvetuje. Pregled je sestavljen iz izčrpnega vprašalnika, potem pa se za diagnozo uporabi posebni bioresonančni aparat, ki podrobno diagnosticira stanje telesa. Za bioresonanco se odločijo tisti, ki želijo samo diagnostiko telesa, kot tudi tisti, ki želijo aktivno terapijo. Med prvim pregledom je pacient v udobnem položaju, na rokah in/ali nogah pa ima pritrjene elektrode, ki pridobljene informacije preko bioresonančnega aparata pretvorijo v diagnozo. Ta terapevtski aparat je izdelan tako, da s pomočjo impulznih ojačevalnikov in filtrov preveri stanje organov, poleg tega pa preveri tudi vsebnost kovin, mineralov in vitaminov v telesu. Zazna, če je pacient alergičen ali intoleranten na kakršnokoli na hrano, živali ali druge zunanje snovi. Poleg tega pa preveri še vse morebitne bakterije, viruse, glive ali pa parazite, ki so morda prisotni. Ko se rezultati primerjajo z normalnimi vrednostmi, terapevt poda diagnozo.

Bioresonančni terapevt na podlagi pridobljenih podatkov odkrije vzrok, ki obremenjuje organizem. Terapije po diagnosticiranju potekajo tako, da se modificirana lastna nihanja vračajo nazaj v telo. To pomeni, da aparat od pacienta prejme nihaj, ki je sestavljen iz harmoničnih in bolezenskih nihanj. V bioresonančnem aparatu, s pomočjo različnih filtrov harmonična nihanja vrne v telo, tista, ki pa so bolezenska, pa izniči ali oslabi, lahko pa jih v zrcalni obliki vrne v telo. Cilj terapije je, da v telesu ostanejo samo še harmonični nihaji, ki imajo samozdravilno moč. Tisti nihaji, ki so bolezenski pa se izničijo, da organizem spet deluje kot celota.

Po terapiji je pomembno popiti dovolj navadne vode, saj jo telo med terapijo izgubi. Bioresonanca Ljubljana sicer ni boleča terapija, lahko pa se po njej pojavijo nekateri znaki, ki kažejo, da je bila terapija uspešna. Poleg žeje se lahko pojavi še utrujenost, potenje, zmanjšanje bolečine, občutek povečanja energije, pa tudi spremembe v razpoloženju in drugačno zaznavanje sebe.

Nedavne objave