Fizioterapija Ljubljana vas obišče na domu in vam pomaga pri rehabilitaciji


Fizioterapija ljubljana

Ste se poškodovali ali okrevate po dolgotrajni bolezni, vas pa skrbi, kako boste obiskovali fizioterapijo, ker trenutno ne morete voziti. Brez skrbi, fizioterapija Ljubljana poteka na domu. Diplomiran fizioterapevt pride k vam domov, v primeru, da stanujete v okolici glavnega mesta, v domu starejših občanov ali v katerem od ostalih krajev po Sloveniji. Poleg Ljubljane smo tudi v Domžalah, Medvodah, Škofji Loki, Kranju, Radovljici, na Jesenicah, v Mariboru, Slovenski Bistrici, na Ptuju, v Celju, Velenju, Žalcu, Šentjurju, Laškem in v Kopru. Tako si boste brez nepotrebne vožnje in zgubljanja časa, povrnili zdravje kar v udobju doma.

Fizioterapija ljubljana

Fizioterapija Ljubljana rešuje zdravstvene težave
Ne glede na to, s katero težavo se spopadate vi ali vaši bližnji, fizioterapija Ljubljana vam je lahko v pomoč, da si dolgoročno povrnete zdravje. Fizioterapija se izvaja pri težavah s sklepi, ravnotežjem, vrtoglavico, oslabelih mišicah, strahu pred padci, slabši gibljivosti, po poškodbah in zlomih, degenerativnih spremembah na hrbtenici, po kapi, multiplo sklerozi, ALS, Parkinsonovi in Huntingtonovi bolezni, mišični distrofiji, revmatičnih obolenjih, srčno – žilnih obolenjih, metabolnih obolenjih, različnih onkoloških stanjih in še pri mnogih drugih težavah.

Fizioterapija Ljubljana – brez čakalnih dob
Fizioterapija se v Sloveniji običajno izvaja v ambulantah pod okriljem zdravstvenih domov. V eni takšni fizioterapevtski ambulanti pa lahko fizioterapijo izvaja le določeno število diplomiranih fizioterapevtov, saj so prostorsko omejeni. Zato po zasedenosti vseh fizioterapevtov začne nastajati čakalna vrsta, ki se iz dneva v dan podaljšuje. Fizioterapija Ljubljana, ki poteka na domu, ni omejena s prostorom in številom diplomiranih fizioterapevtov. V primerih povečanja števila klientov samo zaposlimo novega diplomiranega fizioterapevta, ki ga v delo uvedemo po zelo učinkoviti fizioterapevtski metodi, ki smo jo z leti pripravili sami. Prav zaradi tega pri nas ni daljše čakalne vrste. Več kot bomo imeli klientov, več fizioterapevtov bomo zaposlili, s tem pa rastejo tudi naše izkušnje in število zadovoljnih klientov.

fizioterapija Ljubljana

Pokličite nas in se naročite na brezplačen pregled
V primeru, da potrebujete fizioterapevtsko obravnavo vi ali vaši bližnji, nas pokličite – fizioterapija Ljubljana na telefonsko številko 080 44 66 in se dogovorite za brezplačen fizioterapevtski pregled. Fizioterapevt vas potem na dogovorjen dan in uro obišče na domu ali v domu starejših občanov, pregleda vas in vašo zdravstveno dokumentacijo in se potem pogovori z vami in svojci, da mu lahko še dodatno poveste, s kakšnimi težavami se soočate, kakšen je vaš življenjski slog itd. Diplomirani fizioterapevt potem poda točno oceno, kako vam bo lahko pomagal, kako pogosto vas bo obiskoval za fizioterapijo, kako dolgo bo trajala rehabilitacija na domu, kaj vse boste skupaj lahko med rehabilitacijo dosegli itd. Po tem uvodnem pregledu pa se z diplomiranim fizioterapevtom dogovorite za prvo srečanje, da začnete z rehabilitacijo, seveda, če se zanjo odločite. Poleg tega, da je prvi fizioterapevtski pregled brezplačen, je tudi povsem neobvezujoč. A večina, ki se prijavi na brezplačen pregled, potem tudi izvaja rehabilitacijo s pomočjo naših fizioterapevtov.

Za koga vse je fizioterapija Ljubljana primerna?
Fizioterapija Ljubljana, ki poteka na domu, je primerna za vsakogar, ki potrebuje pomoč pri rehabilitaciji po različnih poškodbah ali dolgotrajni bolezni. Težave z zdravjem imajo tako mlajši kot tudi starejši ljudje, saj bolezen in poškodbe lahko doletijo vsakogar ne glede na to, v katerem življenjskem obdobju smo. Še posebej pa je fizioterapija na domu primerna za starejše, ki zaradi zdravstvenih težav, ne morejo voziti avtomobila, zaradi težav s hojo ne morejo priti do avtobusnega postajališča ali imajo slabe povezave z javnim prevozom do zdravstvene ustanove in so zato odvisni od svojcev, ki pa imajo prav tako svoje obveznosti. Če se odločite za fizioterapijo na domu, vas bo diplomirani fizioterapevt obiskal na domu in vam pomagal pri rehabilitaciji, da boste še mnogo let v dobri formi in samostojni.

Nedavne objave