Globinsko čiščenje avta – naj notranjost vozila ponovno izgleda kot nova


Se odločate za prodajo vozila? Naročite globinsko čiščenje avta in povrnite sijaj notranjosti vozila ter povečajte njegovo vrednost. Več informacij najdete na https://www.globinskociscenjeavta.si/.

Ko se odločite za prodajo vozila, je pomembno, da poskrbite za njegovo čistočo in ga kupcu pokažete v najboljši luči. Poleg tega da operete vozilo od zunaj je ključnega pomena tudi notranjost vašega avtomobila. Namreč tukaj voznik in potniki preživijo veliko časa, zato se skozi leta nabere umazanija in prah, ki ga je potrebno redno počistiti, da vozilo ostane lepo in prijetno za vožnjo.

Kaj je globinsko čiščenje avta?

Globinsko čiščenje je postopek oz. storitev s katero temeljito očistimo notranjost vozila. Uporablja se profesionalna čistila in opremo, ki zagotavljajo odstranjevanje trdovratnih madežev, prahu, umazanije in neprijetnih vonjav. Namreč, ko pride do tega, da se polijejo kakšne pijače in dlake od hišnih ljubljenčkov, običajni sesalniki tako trdovratne umazanije ne morejo odstraniti. Globinsko čiščenje avta pa poskrbi tudi za trdovratne umazanije in odstrani sledi politih pijač in ostalih madežev z uporabo globinskega sesalnika in čistil.

Ne glede na tip vozila ali se gre za osebni avto, tovornjak, kombi ali avtodom z globinskim čiščenjem boste lahko notranjost vsakega vozila spet spravili v red. Globinsko se čistijo predvsem sedeži ter tla, včasih tudi stropne obloge, da se odstrani vonj po cigaretnem dimu. V poštev pa pride tudi čiščenje prtljažnika kjer večkrat prevažamo razne zadeve in se hitreje nabere umazanija, ki jo je težko odstraniti. Torej v kolikor želite povrniti lep izgled notranjosti vozila naročite globinsko čiščenje avta ter mu povrnite sijaj.

globinsko čiščenje avta

Kako poteka globinsko čiščenje avta?

Prvi korak je za z avta oz. vozila v katerem se bo izvajalo čiščenje odstrani vse smeti in plastenke ter papirčke in račune, ki se naberejo tekom uporabe. Nato je potrebno vozilo posesati s sesalnikom, da odstranimo večje kamenčke in prah ter vidimo kakšno je dejansko stanje preproge in delov vozila, ki jih bo potrebno globinsko očistiti. Ko se preveri stanje je potrebno izbrati ustrezno čistilo. Glede na tip umazanije in tip materiala se izbere ustrezna čistila za preproge, tkanino ali usnje oz. univerzalna čistila za brisanje ostalih površin.

Glede na specifikacije čistil se zadevo nanese in nato s posebnimi krtačami očisti ter na koncu po potrebi še posesa z globinskim sesalnikom. Najbolj pogosto se globinsko čistijo sedeži zaradi kakšni politih pijač ali drugih madežev. Ko so vse umazanije in madeži s sedežev odstranjeni, pa se je potrebno lotiti še drugih podrobnosti.

Torej z bolj blagimi čistili in posebnimi čopiči sledi čiščenje težko dostopnih mest in drugih delov armaturne plošče, klik in ročajev vrat ter zračnikov. Po čiščenju se po navadi uporabi tudi posebno napravo imenovano tornado, ki s pomočjo vrtinčenja zraka spiha morebitne kapljice vode ter posuši površino.

Skratka globinsko čiščenje avta z vozila odstrani vso umazanijo, neprijetne vonjave in bakterije, ki se naberejo tekom uporabe. Dodatna prednost čiščenja je ta da povečate oz. povrnete vrednost vašega vozila ob prodaji. Torej vsak se rad ob nakupu vozila usede v čisto in dišeče vozilo. Tako se tudi lažje odloči za nakup takega vozila ne glede na to, če ima to vozilo že malo več kilometrov ali je malo starejše.

Redno globinsko čiščenje avta bo podaljšalo življenjsko dobo notranjosti vozila. Redno čiščenje namreč zmanjšuje dejansko obrabo materialov. Čiščenje v nekaterih primerih lahko opravite sami, vendar v kolikor bi želeli doseči najboljše rezultate je dobro, da globinsko čiščenje avta za vas uredijo strokovnjaki, ko natanko vedo kakšno čistilo uporabiti in kako očistiti določen madež. Glede na ceno izvedbe se vam lahko ta investicija 2x povrne pri končni ceni vašega vozila.

Zagotovite si popolno notranjost vašega vozila. Pošljite povpraševanje za globinsko čiščenje avta in se naročite na prost termin ter uživajte v svežini, čistosti in sijaju vaše avtomobilske notranjosti.

Nedavne objave