Gumijasta korita za prtljažnik


korita-za-prtljaznik

Prtljažnik lahko vmažemo zelo hitro če nismo pazljivi, pogosto pa lahko to predstavlja velik problem saj ima največ prljažnikov tekstilne podlage ki se težko očistijo poleg tega pa ne zaščitijo avta pred tekočinami. Če pogosto vmažete prtljažnik vam predlagam nakup korita za prtljažnik, ta so narejena iz gume tako jih lahko zelo hitro očistimo poleg tega pa imajo visok in eleganten rob ki zadrži tekočino če se polije. Na spletni strain http://www.gledring.com/sl/produkti/korita-za-prtljaznik/ lahko najdemo odlična korita, ki imajo poseben dizajn za najboljšo možno učinkovitost.

Gumijasta-korita-za-prtljaznik

Korita za prtljažnik gledring imajo odličen in skrben dizajn, poleg tega pa imajo še nekatere posebne lastnosti za večjo učinkovitost. Prva dobra lastnost je vgrajena zaščita za odbijač ki so jo poimenoval doggymat. Naslednja odlična lastnost je vidoki rob ki izgleda elegannten in prepreči razlivanje, z tem 2 cm visokim robom lahko zadrži do 10 litrov tekočine kar pa je več kot dovolj za vsak avto. Poleg tega visokega roba imamo še nižji rob, ki pomaga pri zadrževanju tekočin. Korita za prtljažnik imajo tudi odličen dizajn za notranje člene, tej so narejeni tako da se tekočina in delci umazanije (prah, zemlja…) ne raztresajo po celem prtljažniku, poleg tega pa se predmeti ki jih imamo v prtljažniku ne premikajo zaradi notranjih členov in gumjaste površine.

korita za prtljažnik

Korita za prtljažnik so narejena iz posebne gume imenovane rubbasol, ta guma je zelo obstojna in zdrži dolgo časa. Ker so korita narejena iz gume jih lahko tudi zelo hitro očistimo saj je guma eden od najboljših materjalov za čiščenje. Lahko vzamemo korito ven in ga očistimo z vodo lahko pa uporabimo čistilo ki bo korito očistilo še bolje kot voda. Vsako korito pa ima tudi svojo velikost ki je povsem prilagojena velikosti prtljažnika za različne modele avta.

Torej korita za prtljažnik so odlična za vsakogar ki pogosto umaže ali poškoduje prtljažnik zato si poglejte zgornjo povezavo kjer lahko izveste še več o njih in seveda kupite svojega.

Nedavne objave