Hipnoza in samohipnoza – kako vam lahko pomagata?


Hipnoza

Poznavanje hipnoze in samohipnoze vam bo v življenje prineslo znanje, samozavest, poslovne uspehe in prav tako uspehe v zasebnem življenju. Hipnoza in samohipnoza je praktično orodje za programiranje vašega uma z določenim namenom.

Kako se naučiti, da hipnozo uvedete v svoje življenje? Presenečeni boste, če vam povemo, da hipnozo že uporabljate v svojem vsakdanu, kajne?

Hipnoza

Hipnoza kot orodje za programiranje uma

Hipnoza vam lahko pomaga rešiti številne težave v osebnem in poslovnem življenju, saj je namreč zelo močno orodje za programiranje vašega uma. Kaj to pomeni?
Učenje hipnoze je zelo pametno, saj lahko svoje življenje obrnete na boljše in bolj pozitivno, ter svoj um sprogramirate s samohipnozo tako, da se vsak trenutek počutite in oddajate prijetne in dobre energije ter ste posledično deležni dobrih rezultatov.

Hipnozi se z drugimi besedami reče način komunikacije, ki ga že zdaj uporabljate, vendar se tega ne zavedate. Namreč vsak izrečen stavek in vsaka misel je hipnoza.

Kako prakticirati samohipnozo?

Svoje misli in izrečene besede lahko (samo) hipnotizirate tako, da mislite dobre in pozitivne misli, namesto slabih in negativnih misli. Vsaka vaša misel ter prebran stavek je hipnoza oziroma samohipnoza. Torej, če damo primer:

Če imate čez dan slabe in negativne misli, ste sebe (samo) hipnotizirali za slabe rezultate ter svoj um za nekaj slabega. Če pa so vaše misli pozitivne, se veliko smejete in se družite s pozitivnimi ljudmi, bo vaše življenje dobro in pozitivno. Tako se (samo) hipnotizirate za dobre rezultate ter za boljše ter uspešnejše življenje.

Za učenje hipnoze in samohipnoze pa so vam na voljo prav tako učilnice in tečaji, ki vam dajo želeno znanje, da lahko kontrolirate svoje misli, ter si pomagate lažje uresničiti zastavljene cilje.

Tečaji

  • Praktik hipnoze
    V tej delavnici se boste naučili hipnoze. To je praktično naravnan tečaj, kjer vam pokažejo oziroma vas naučijo zbirko hipnotičnih tehnik, s katerimi lahko pomagate tako sebi kot drugim, spremeniti življenje na bolje.
  • Mojster Praktik hipnoze
    Je nadaljevalni in napredni tečaj za učenje hipnoze. Hipnozo boste spoznali bolj poglobljeno, kako dodate nove elemente ter dosegate globlja hipnotična stanja, z namenom doseganja rezultatov in sprememb, ki bodo trajne.

Na katerem področju lahko izvajate samohipnozo in hipnozo?

Kadar se boste začeli učiti tehnike, ki jo podpira hipnoza in prav tako samohipnoza, boste naredili velik preboj v svojem osebnem ter prav tako poslovnem življenju. Lahko boste trajno spremenili svoje življenje ter ga tudi pomagali spremeniti na bolje drugim, ki si želijo te spremembe. Hipnoza je pravzaprav programiranje uma, z namenom kot osnova za vaš uspeh, na vseh področjih.

Hipnoza se uspešno uporablja praktično na vseh področjih življenja, kot so:

  • šport,
  • družina,
  • prodaja,
  • medicina in podobno.

Tako hipnoza kot samohipnoza v javnosti postajata vse bolj sprejeti tehniki, kot taka pa sta tudi vse bolj priznani orodji za terapijo. S tem boste lahko odpravili na primer kakšno zasvojenost, za katero prej niste imeli dovolj poguma ali volje, da bi se ji odrekli. Tukaj govorimo o zasvojenosti, kot je zasvojenost s kajenjem, grizenje nohtov, prenajedanje ter druge »strupene« navade, ki vam ne prinašajo ničesar dobrega.

Trener, ki izvaja v Sloveniji hipnozo in samohipnozo

Slovenski trener in praktik ter NLP Master trener, je Dr. Aleksander Šinigoj, ki uči hipnozo že vrsto let ter se zraven tudi nenehno izobražuje in pomaga ljudem do boljšega počutja ter vsakodnevnega razmišljanja. Dr. Aleksandru je ta častni naslov podelil dr. Richard Bandler, ki je tudi soustanovitelj NLP ter je genij za hipnozo z odprtimi očmi.

Dr. Aleksander je tudi že avtor številnih knjig, s katerimi odpira vrata v nezaveden um ter na preprosti in predvsem razumljiv način razloži ter približa hipnozo. Njegove delavnice so odlično ocenjene, saj predstavljajo praktično naravnane tehnike, s katerimi lahko udeleženci takoj začnejo prakticirati ter dosegati prve rezultate hipnoze.

Med drugim je Dr. Aleksander avtor knjige Skrivnostna moč nezavednega uma- Hipnoza I. Hipnoza je njegova strast in to se prav tako odlično kaže na njegovih delavnicah, rezultatih njegovih »učencev« ter seveda ustvarjenih knjigah in zgoščenk, katere posluša že tisoče ljudi v Sloveniji in prav tako po svetu.

Kako lahko srečate dr. Aleksandra in spremenite svoje življenje?

Ker je Aleksander NLP Master Trener, vas bo z veseljem sprejel na eno izmed svojih delavnic, ki vam bo zagotovo spremenila življenje. Lahko mu pa prav tako pošljete povpraševanje ali mu zaupate svojo težavo in vam bo z veseljem pomagal, vam dal spodbudo pri začetnih korakih v smer lepše in boljše prihodnosti.

Če se počutite, da ste ujeti v svojem vsakdanu in začaranem krogu negativnih misli, slabe družbe in splošnega slabega počutja, kjer ne trpite le vi, vendar še vaša družina, prijatelji, sodelavci ali znanci, je skrajni čas, da naredite korak v pravo smer in začnete s tečajem hipnoze in samohipnoze, ki vam bo pomagala do boljše samopodobe ter uresničitve vseh želja, ciljev in svojih potreb.

Zaupajte ji in zaupajte priznanemu praktiku Aleksandru, da vam pokaže pravo pot.

Nedavne objave