Izvirna poslovna darila lahko okrepijo odnose z vašimi poslovnimi partnerji


izvirna poslovna darila

Iščete izvirno in lepo oblikovano promocijsko darilo za vaš poslovni dogodek? Bi radi svoje zaposlene presenetili z majhnimi pozornostmi in jim s tem pokazali, da vam je mar za njih? Promocijski material, ki ga lahko dobite pri podjetju Agaric d.o.o je narejen iz kvalitetnih materialov in skrbno oblikovan za vsako stranko posebej. Njihovi izdelki so izjemno trpežni, zato ni čudno, da se je že veliko podjetij odločilo za sodelovanje z njimi. Verjamemo, da boste tudi vi v njihovi ponudbi našli vse, kar potrebujete za svoje (promocijsko) darilo.

Uspešno poslovanje se začne pri dobrih odnosih s strankami in poslovnimi partnerji

Vsak uspešen podjetnik ve, da so dobri odnosi na delovnem mestu, s poslovnimi partnerji in strankami pomembnejši od vsega drugega. Če bodo ljudje z vami zadovoljni, se bodo k vam vračali, vaša prodaja pa bo uspešna. V nasprotnem primeru, torej, če boste bili nedostopni in ne boste kazali zanimanja za svoje sodelavce, se vam lahko zgodi, da bo vaša prodaja počasi začela upadati, saj bodo stranke in poslovni partnerji raje šli nekam, kjer bodo bili bolj toplo sprejeti. Poslovna in promocijska darila so zato zelo hvaležna stvar. So znak hvaležnosti za dobro medsebojno sodelovanje in kot taka zelo primerno darilo za negovanje poslovnih odnosov. Taka darila si ponavadi podarjamo ob poslovnih stikih in pomembnih obletnicah, odlična pa so tudi za kakšne promocijske dogodke podjetja, ko lahko promocijska darila podarite tudi morebitnim strankam. Kakovostna in izvirna promocijska darila izboljšajo prepoznavnost vašega podjetja in vašo prodajno uspešnost, skrbno oblikovana darila pa bodo pri vaših zaposlenih krepila občutek pripadnosti podjetju.

Ob poslovnih darilih največkrat pomislimo na kakšne svinčnike ali beležke. A poslovna darila so lahko veliko več kot to! Če želite res narediti vtis na svoje poslovne partnerje, jih presenetite z darilom, ki ga ne bodo pričakovali. V podjetju Agaric d.o.o bodo prisluhnili vašim željam in skupaj boste pripravili darilo, ki bo očaralo še tako zadržane in zahtevne poslovne partnerje. Lahko si omislite prefinjena, prestižna, inovativna ali tradicionalna poslovna darila, pomembno je, da bodo odražala vas in vašo vizijo. Še večji vtis boste na poslovne partnerje naredili, če boste darila opremili z osebno noto, ki bo partnerjem pokazala, da jih cenite in ste se pripravljeni zanje zelo potruditi. Nanje lahko dodate kakšen poseben slogan ali citat, lahko ga opremite z logotipom, kakšno sliko itd. Naj bo to darilo res unikatno in naj predstavlja vaše podjetje. Naložba v premišljena in dovršena poslovna darila je naložba v uspešno in svetlo prihodnost, zato se res potrudite in si omislite posebna darila po katerih si vas bodo vaši poslovni partnerji zapomnili. Presenetite jih s košarico domačih dobrot, uporabno in praktično športno torbo ali nahrbtnikom … Pri podjetju Agaric d.o.o boste našli bogato ponudbo izvirnih daril, o katerih bomo na kratko spregovorili malo kasneje.

izvirna poslovna darila
Nahrbtniki so izvirno in praktično poslovno darilo.

Zakaj poslovna in promocijska darila naročiti pri Agaric d.o.o

Verjamemo, da se marsikdo ne znajde s pripravo promocijskih daril, ne ve, kakšne barve in materiale bi izbral, kako bi darilu dodal osebno noto, ki se bo vtisnila vsem v spomin … V podjetju Agaric d.o.o se tega dobro zavedajo, zato vam pri vsem tem pomagajo. Pomagajo vam nadgraditi vašo idejo, nato jo naredijo, okrasijo, zavijejo, skladiščijo in tudi distribuirajo. Z njimi se lahko posvetujete, katero promocijsko darilo bi bilo najboljše za vaše namene in kako doseči, da bo to darilo res odražalo vas. Sami stremijo k temu, da je njihova ponudba bogata in raznovrstna, predvsem pa, da je v koraku s časom. Nudijo vam promocijska darila po ugodnih cenah, na voljo pa so vam tudi darila prestižnejših svetovnih znamk (Forever, Macseis itd.), s katerimi boste navdušili tudi zahtevnejše poslovne partnerje. Ker se vse bolj poudarja ekološko osveščenost, vam ponujajo tudi darila, narejena iz EKO materialov, s katerimi boste strankam pokazali, da vam je mar za okolje in tako nanje naredili še večji vtis. Bodite v koraku s časom in izberite moderna in izvirna poslovna darila za svoje poslovne partnerje!

S čim vse lahko presenetite vaše poslovne partnerje

No, zdaj pa si končno lahko na kratko pogledamo, kaj vse vam ponujajo v podjetju Agaric d.o.o. Začnimo kar pri dobrih starih vrečkah. Ja, vrečke so pogosto promocijsko darilo, ki je zelo priljubljeno iz več razlogov – vrečke so zelo praktične, saj jih lahko uporabimo za veliko stvari, lahko jih personaliziramo in tako dobimo zastonj promocijo (oseba bo najbrž s to vrečko šla po nakupih itd. in tako nevede delala promocijo za vaše podjetje), so trpežne in zdržijo več let … Pri podjetju Agaric d.o.o vas spodbujajo k nakupu vrečk za večkratno uporabo, ki so okolju prijazne. Nanje lahko natisnete karkoli želite in prostora za to je res veliko. Izberete lahko vrečke iz blaga, bombaža, jute ali recikliranih materialov. Opremite jih s smešnim napisom ali sliko in tako boste dobili prikupne vrečke, ki jih bodo stranke z veseljem uporabljale kjerkoli.

izvirna poslovna darila
Lončki, skodelice in steklenice so pogosto promocijsko darilo.

Še eno priljubljeno promocijsko darilo je pisarniški material. Svinčniki, kemiki, beležke, koledarji in podobno so stvari, ki so zelo uporabne in zato jih podjetja tudi največkrat podarjajo kot promocijska darila. Opremite pisarniški material z vašim logotipom in tako personalizirajte darila. Ker bodo vaši poslovni partnerji ta darila uporabljali praktično vsak dan, na vas gotovo ne bodo pozabili!

Če želite, da vas poslovni partnerji res ne pozabijo, naročite promocijski tekstil. Kratke majice, jakne, jope in puloverji so lahko nadvse udobno in praktično darilo, katerega se bo razveselil vsakdo. Izberite kvaliteten in trpežen material, tekstil opremite z vašim sloganom ali logotipom in si zagotovite brezplačno promocijo. Tekstil je hvaležno promocijsko darilo ravno zato, ker bodo ljudje udoben pulover ali majico oblekli za na sprehod, odhod v trgovino, šolo, službo itd. in spet boste deležni brezplačne promocije vašega podjetja.

Če želite biti bolj izvirni in sodobni, lahko svojim partnerjem podarite personalizirane power banke, USB ključke ali zvočnike. S temi darili boste gotovo navdušili vaše partnerje, poskrbite le, da bo vsa tehnologija brezhibna in kakovostna.

Za prave gurmane, so vam na voljo poslovna darila s področja kulinarike. Podarite lahko čokolado presenečenja, bučna semena ali pa kar košarico dobrot. Dobrote lahko sami kombinirate med seboj in tako izberete tisto, kar veste, da imajo vaši poslovni partnerji najraje. Vsa ta darila lahko personalizirate s kakšnim sporočilom, okrasnim trakom ali posebej oblikovano embalažo. Priljubljeno darilo so tudi personalizirane skodelice, vžigalniki ali vinski seti. Če želite vaše poslovne partnerje razvajati, jim podarite mehke brisače, dišeče sveče, sobne copate ali kaj drugega za osebno nego.

izvirna poslovna darila
Pravim gurmanom podarite košarico domačih dobrot.

Vaše poslovne partnerje boste gotov navdušili s personaliziranimi dežniki, steklenicami za vodo, igrami za prosti čas, torbami, nahrbtniki, denarnicami in potovalkami. Gre za izvirna, moderna in praktična darila, s katerimi partnerjem pokažete, da vam ni težko za njih odšteti tudi nekaj več denarja in jih lepo presenetiti. Na drugi strani imamo praktična, a cenovno ugodna darila, kot so razni obeski in svetilke. Tudi to je lahko lepo darilo, če poskrbite za lepo gravuro in osebno noto. Če se želite zares pokazati pred svojimi poslovnimi partnerji, jih obdarite s premium poslovnimi darili. Gre za prestižna in ne tako klasična darila, saj so od priznanih proizvajalcev in so zato narejena zelo kvalitetno.

Če prirejate kakšen posloven dogodek, na katerem bodo tudi družinski člani vaših poslovnih partnerjev, pa boste navdušili z darili za otroke. S tem boste vašim partnerjem pokazali, da spoštujete njihova družinska življenja in da imate čut za otroke. Podarite plišaste igrače, karte ali druge domiselne in poučne igrače, ki bodo otrokom prižgale iskrico v očeh!

Zdaj ste gotovo že dobili kakšno idejo, kaj bi lahko vašim poslovnim partnerjem podarili za naslednje poslovno darilo. Bodite kreativni, izvirni in se prepustite svoji domišljiji. Izberite darilo, ki jih bo navdušilo in katerega bodo z veseljem uporabljali!

Nedavne objave