Lasni podaljški clip on – hitro in enostavno podaljšanje las


Lasni podaljški clip on

Spletna trgovina Vipbejba ti lahko pomaga, da se spremeniš v pravo Vipbejbo. Lasni podaljški clip on ti bodo pomagali, da spustiš svoje lase in zasiješ v novi podobi – vse kar potrebuješ je nekaj minut. Lasni podaljški clip on se lahko enostavno namestijo kar doma. Njihove podaljške za lase značilno odlikuje izjemna kvaliteta, v ponudbi pa najdeš različne vrste lasnih podaljškov – od naravnih remy las, do sintetičnih las. Med najbolj znanimi artikli v njihovi ponudbi so lasni podaljški clip on, različne vrste čopov ter fru-fru lasni podaljški clip on za lase. Poleg tega imajo v ponudbi tudi različne dodatke, kot so lasni nakit in lasulje. Njihova ponudba je široka in raznolika, tako da zagotovo najdeš nekaj, kar ustreza tvojim željam in potrebam. Njihovi lasni podaljški clip on so resnično odlična izbira in bomo z veseljem poskrbeli, da se boš počutila kot prava Vipbejba!

Lasni podaljški clip on na 3 zavese

Če si želiš hitro in enostavno podaljšati svoje lase, so lasni podaljški clip on na 3 zavese iz kvalitetne sintetike zagotovo dobra izbira zate. Lasni podaljški clip on uporabljajo clip-on tehnologijo pritrjevanja, kar pomeni, da jih lahko enostavno namestiš kar doma, brez potrebe po obisku frizerja. V paketu dobiš tri zavese, od tega ena širine 18 cm in dve širine 8 cm, kar ti omogoča, da lahko lažje oblikuješ pričesko – od podaljšanja las, zgostitve las in spenjanja las v čop. Lasni podaljški clip on ti pomagajo ustvariti dolžino in volumen v pričeski. Lasje so sintetični, vendar so visoke kvalitete, s naravnim videzom in občutkom na dotik ter zagotavljajo težo od 150g do 200g, dolžine od 50cm do 60cm in 7 prišitimi špangicami na 3 zavesah. Kljub sintetični naravi, zagotavljajo naraven videz in so primeren izdelek za tiste, ki si želijo izboljšati videz svojih las in ne želijo preplačati za naravne lase. Ti lasni podaljški so praktični, preprosti za uporabo in ustvarijo zavidljiv videz pričeske brez obiska frizerja

Lasne podaljške na 3 zavese lahko toplotno obdeluješ do 180 stopinj s pomočjo likalnika, vendar pa kodranje ni priporočljivo, saj kodri niso dolgo obstojni in lahko lase poškodujejo. Življenjska doba lasnih podaljškov se giblje med 3 in 6 meseci, odvisno od nege in uporabe. En paket večinoma zadošča za celotno lasišče. Namestitev clip-on lasnih podaljškov na 3 zavese je zelo enostavna in hitra, tako da se lahko naučiš postopka s pomočjo videa na spletni strani vipbejba.si. Ko si jih enkrat samostojno namestiš, boš lahko vedno znova oblikovala svojo pričesko brez obiska frizerja. Ne pozabi, da lahko naročiš svoje podaljške že danes in jih boš že jutri prejela.

Lasni podaljški clip on
Odkrijte nove dimenzije svojih las z naravnimi lasnimi podaljški clip on!

Najlepša pričeska v samo nekaj minutah

Če si želiš hitro in udobno podaljšati lase doma, so lasni podaljški clip on iz 100% kvalitetne sintetike prava izbira zate. V paketu prejmeš eno zaveso, ki ti omogoča več možnosti pričeske – od zgostitve las, do podaljšanja in spenjanja v čop. Ti lasni podaljški clip on bodo tvoji pričeski dodali dolžino in volumen, kljub temu, da so sintetični, pa so videti naravno in so naravni na dotik. Njihova teža se giblje med 90g in 150g, dolžina pa med 40cm in 65cm, na eno zaveso pa so prišite 5 špangice za lažje pritrditev. Poleg ravnih, imaš na izbiro tudi rahlo valovite, skodrane in izredno skodrane lasne podaljške.

Lasje njihovih podaljškov so zelo kakovostni, saj jih lahko brez težav obdeluješ do temperature 180 stopinj. Priporočamo, da se izogneš kodranju lasnih podaljškov, saj kodri niso trajni in zahtevajo veliko truda, poleg tega pa lahko s tem poškoduješ lase in jim skrajšaš življenjsko dobo. Če skrbno skrbiš za podaljške in jih pravilno uporabljaš, ti bodo služili od 3 do 6 mesecev. En paket podaljškov zadošča za celotno lasišče. Če želiš podaljške hitro in enostavno namestiti sama, si lahko ogledaš video na njihovi spletni strani, ki ti bo v dobri minuti pokazal, kako to storiti. Potem pa le izberi podaljške, ki ti najbolj ustrezajo. Ne pozabi, če naročiš danes, jih dobiš že jutri.

Zapeljive in naravne – Remy lasni podaljški clip on za čudovite dolge lase

Če si želiš zapeljive dolge lase, potem so naravni lasni podaljški clip on prava izbira zate. Lasje so 100% naravni, kar pomeni, da so lepi, mehki, gosti in dolgi, hkrati pa se ne vozljajo. Namestitev lasnih podaljškov je enostavna in hitra, zato ne potrebuješ frizerja. 8-delni set lasnih podaljškov se prilega celotnemu lasišču, kar zagotovi končni rezultat, ki ne razočara. Življenjska doba teh lasnih podaljškov je zelo dolga, saj so 100% naravni. Lahko jih nosiš eno leto ali več, če skrbiš zanje primerno. Na voljo so podaljški z enojno, dvojno in trojno gostoto, kar omogoča izbiro primerno za različne gostote las. Barvnih odtenkov imaš na voljo več kot 50, dolžine pa so med 38cm in 66cm.

Razlika med sintetičnimi in naravnimi lasnimi podaljški

V svetu lasnih podaljškov obstajata dve glavni vrsti – sintetični in naravni lasni podaljški. V spletni trgovini lahko najdete oboje, vsak s svojimi značilnostmi. Sintetični lasni podaljški so cenejši in imajo krajšo življenjsko dobo kot naravni, vendar so še vedno visoke kakovosti in naravnega videza. Primerni so za posebne dogodke, ker so običajno manj trajni kot naravni lasni podaljški. Pri sintetičnih podaljških lahko brezskrbno uporabite likalnik za lase do 180 stopinj, seveda pa lahko tudi strižete. Na voljo so v obliki kitk, lasulj, čopov in clip-on podaljškov. Naravni podaljški so narejeni iz resničnih las in so običajno dražji kot sintetični. Vendar pa trajajo dlje in so lažje za vzdrževanje, z enakim videzom in otipom kot vaši naravni lasje. Med njihovimi prednostmi je, da jih lahko barvate, kodrate in stilizirate kot običajne lase.

Lasni podaljški clip on
Pridobite instantno dolžino in volumen las z clip on lasnimi podaljški.

Naravni lasni podaljški so izjemno kakovostni, saj so narejeni iz 100% naravnih las in se ne vozljajo. Če jih pravilno negujete in uporabljate, bodo trajali zelo dolgo časa, zato jih lahko nosite dolgo časa, ne glede na to, ali gre za posebno priložnost, kot je poroka, ali za vsakodnevno uporabo. Naravne podaljške lahko brez skrbi barvamo, kodramo, likamo in celo strižemo. V spletni trgovini imate na voljo čope ali clip-on naravne lasne podaljške različnih dolžin, gostot in barv.

Kako izbrati pravi odtenek lasnih podaljškov in negovati podaljške za lase?

Če želite, da vaši lasni podaljški zdržijo več mesecev, je pomembno, da jih vzdržujete tako kot svoje prave lase. Izberete lahko kakovostne naravne ali sintetične lasne podaljške, vendar morate paziti, da jih ne poškodujete. Redno jih je treba prati s posebnimi šamponi, ki ne poškodujejo lasnih podaljškov, ter jih redno krtačiti, da se ne zapletajo. Poleg tega je dobro občasno podaljške še negovati z masko za lase, da ostanejo v dobrem stanju. Pri izbiri med sintetičnimi in naravnimi lasnimi podaljški je pomembno upoštevati vaše osebne preference. Na spletni strani lahko dobite še dodatne nasvete in pomoč pri izbiri najboljših lasnih podaljškov za vaše potrebe.

Lasni podaljški clip on
Želite spremeniti svoj videz brez obiska frizerskega salona? Naravni lasni podaljški clip on so prava izbira za vas!

Izbira pravega odtenka lasnih podaljškov je ključna, če si želite ustvariti čudovito pričesko. Če kupite lasne podaljške prek spleta in izberete odtenek “po občutku”, morda ne boste zadeli pravega odtenka. Da bi se izognili temu, ponujajo utečen postopek izbire pravega odtenka lasnih podaljškov. Začne se s fotografiranjem vašega naravnega odtenka las na naravni svetlobi. Fotografijo jim lahko posredujete po e-pošti, WhatsAppu ali prek Viberja, oni pa bodo pregledali fotografijo in vam svetovali pri vaši izbiri. Po oddaji naročila bodo izbrani odtenek lasnih podaljškov poslali na vaš naslov. Vendar, če se odtenek lasnih podaljškov ne ujema z vašim naravnim tonom las, ne skrbite – lahko jih vrnete nepoškodovane in v originalni embalaži ter jih zamenjate za drug artikel ali pa vam povrnejo denar.

 

 

 

Nedavne objave