Kje je na voljo zanesljiv najem avtomobila?


Najem avtomobila

Se kmalu s sodelavci odpravljate na daljšo poslovno pot? Če vaše podjetje nima na voljo ustreznih vozil za prevoz večjega števila oseb, se lahko odločite za zanesljiv in ugoden najem kombija po vaši meri: https://www.agio.si/izposoja-najem-kombija/. Pri najemu vozil pogosto stranke nimajo veliko besede pri izbiri, vendar imate na voljo ponudnike, ki se popolnoma prilagodijo vsem vašim željam.

Eden od takšnih ponudnikov je podjetje Agio, ki ima svoj rent a car v Ljubljani, kjer si lahko sami izberete znamko in model vozila, ki si ga želite izposoditi. Tudi o tem, kdaj in kam boste vozilo vrnili, odločate vi. Odločite pa se lahko tudi za podaljšanje najema, če vmes med uporabo ugotovite, da boste vozilo potrebovali več časa od predvidenega.

Zagotovite si ugoden najem kombija za poslovne ali zasebne namene

Če se želite s svojo družino odpraviti na dopust, a je vaš avto trenutno v okvari, si lahko ustrezno vozilo izposodite po zelo ugodnih pogojih. Končna cena za najem kombija je sicer odvisna od več različnih dejavnikov, kot je na primer trajanje izposoje, tip vozila in tudi mesto dostave ter morebitni ostali dodatni pogoji vračila. Posebno doplačilo je potrebno tudi v primeru, če se odločite za polno zavarovanje, ki poleg osnovnega vključuje tudi kasko.

Pri tem velja omeniti, da najem avtomobila za vožnjo po Sloveniji ni omejen glede na število dni uporabe, kot tudi ne glede na prevožene kilometre. Tako lahko neomejeno uporabljate izbrano vozilo v Sloveniji, z doplačilom pa imate tudi neomejeno uporabo v tujini. V primeru, da načrtujete najem kombija, ki bo trajal 30 dni ali več, boste morali s ponudnikom storitve skleniti posebno pogodbo.

Kakšne so omejitve za uporabo vozila v tujini?

Ko gre za najem kombija, s katerim se želite odpraviti na poslovno pot ali dopust v tujino, se morate o tem predhodno dogovoriti s ponudnikom storitve. Ta bo na vašo prošnjo pripravil pisno soglasje poslovalnice rent a car v Ljubljani.

Najem avtomobila ima številne prednosti.

Za uporabo v tujini je torej, kot že omenjeno, potrebno posebno doplačilo glede na veljavni cenik ponudnika. Vse ostale podrobnosti, ki jih določa najem kombija, ter kraju in času prevzema vozila se ponudnik dogovori z vsako stranko posebej in glede na njene potrebe določi tudi vse ostale pogoje. Med drugim se lahko dogovorite tudi za dostavo izven delovnega časa.

Popolna prilagodljivost stranki in možnost izbire vozila

Da bi bila celotna izkušnja resnično prijetna in da bi se med vožnjo udobno počutili, se vam ponudnik lahko prilagodi tudi tako, da vam izbrano vozilo dostavi na vnaprej dogovorjeno mesto. Če gre za rent a car v Ljubljani, najem kombija pa nameravate koristiti dlje od enega dneva, potem je izbrano mesto za dostavo oziroma prevzem kombiniranega vozila lahko od poslovalnice oddaljeno le do 20 km.

Za vse, ki potrebujete najem kombija za prevoz večje skupine oseb, je dobrodošla ugodnost tudi ta, da si lahko sami izberete tip vozila. Tako lahko najamete kombinirano vozilo za prevoz oseb, ki lahko sprejme do devet oseb, med katere je vštet tudi voznik. Lahko pa se odločite za tovorno kombinirano vozilo, če imate manjše obrtno podjetje, ki pogosto vozi delavce na teren.

Kakšna vozila so na voljo strankam?

Za najem avtomobila se lahko odločijo tako fizične kot pravne osebe. Predvsem pa je poleg ugodnih cen pomembno posvetiti pozornost tudi drugim pogojem, ki so obvezni sestavni del pri sklepanju najemne pogodbe. Najboljši ponudniki vam bodo ponudili izključno redno servisirana vozila, ki niso starejša od enega leta. Tako je zagotovljeno popolno udobje med vožnjo, hkrati pa vam je zagotovljena varnost.

Na izbiro za najem avtomobila imate številne različne avtomobilske znamke in modele. Med njimi so v prvi vrsti osebna vozila, ponudba pa vključuje tudi karavane in enoprostorna vozila. Ne glede na to, ali se s svojo družino odpravljate na počitnice, ali vas čaka dolga pot s sodelavci na terensko delo, za udobje in varnost vseh potnikov poskrbi zanesljiva ekipa podjetja Agio s svojim rent a car v Ljubljani, kjer se popolnoma prilagodijo vsem vašim željam.

Za maksimalno udobje in brezskrbnost na poti izberite zgolj takšnega ponudnika, ki vam bo zagotovil transparenten najem avtomobila brez skritih stroškov.

Najem avtomobila ima številne prednosti

Poleg pestre ponudbe različnih tipov vozil, ki si jih lahko tudi sami izberete, je zagotovo ena od največjih prednosti tudi opremljenost vozil, ki jih ponujajo najbolj izkušeni in najzanesljivejši ponudniki. Ti vam lahko zagotovijo uporabo najsodobnejših osebnih in kombiniranih vozil, opremljenih s klimatskimi napravami in vso ostalo dodatno opremo.

Ugodne cene so zagotovo eden od razlogov, zakaj se odločiti za najem avtomobila, saj s pravo izbiro lahko tudi privarčujete. Izposoja manjših vozil pri rent a car v Ljubljani vas namreč ne bo stala več kot 30 evrov. Poiščite torej najugodnejšega ponudnika, ki vam bo zaračunal zgolj stroške, ki nastanejo v času uporabe najetega vozila brez nepričakovanih dodatnih stroškov.

Poleg ugodne cene je pomembna transparentnost

Za maksimalno udobje in brezskrbnost na poti izberite zgolj takšnega ponudnika, ki vam bo zagotovil transparenten najem avtomobila brez skritih stroškov. Te vam lahko kaj hitro zaračunajo, če ob podpisu pogodbe niste pozorni na drobni tisk. Zato pri iskanju primernega ponudnika storitev ne delajte kompromisov zaradi morebitnih nižjih cen.

Obrnite se na najzanesljivejši rent a car v Ljubljani, kjer je glavno vodilo popolna transparentnost in fleksibilnost. Tako bo že osnovna storitev najem avtomobila samodejno vključevala tudi zavezo ponudnika, da bo poskrbel za brezhibno delujoče vozilo, ki je redno servisirano in ustrezno vzdrževano. Pred sklenitvijo pogodbe pa se še natančno pozanimajte tudi o ponudbi zavarovanj in se o vseh pogojih dogovorite z izbranim ponudnikom.

Kaj se zgodi v primeru okvare ali prometne nezgode?

Žal vedno obstaja možnost, da se na cesti zgodi kaj nepredvidenega. V takih trenutkih je pomembno, da se lahko zanesete na ustrezno pomoč. To vam nudi zanesljiv in transparenten rent a car v Ljubljani, ki vam zagotavlja štiriindvajseturno asistenco na cesti, tako da lahko tudi v primeru kakršnihkoli težav na poti pokličete na posebno telefonsko številko in zaprosite za pomoč.

Da bi vam čim bolj olajšali celotno izkušnjo tudi v takšnih primerih vam ponudnik na vašo željo lahko dostavi nadomestno vozilo. Pogoje za uporabo nadomestnih vozil določa vrsta zavarovanja, za katero se odločite ob podpisu pogodbe. Obenem vam ponudnik uredi vse potrebno za dostavo oziroma prevzem vozila na dogovorjenem mestu.

Nedavne objave