Obloženi kruhki za vsak dan


Za vsako praznovanje ali gostijo so vedno za predjed ali majhen prigrizek dobri obloženi kruhki prava izbira. So najbolj kakovostni prigrizki in seveda najcenejši od vseh, poleg tega pa jih je še zabavno narediti še posebej če ti pomagajo mlajši saj je zelo enostavno. Primerni so za vse dneve, lahko so poslovilni, proslava uspeha, rojstno dnevne zabave, poroke, pogrebi, obletnice, praznovanje novorojenih otrok… Podjetje Pipo pa vam jih lahko tudi sam pripravi, z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem nudijo le najboljše obložene kruhke za vas in vaše goste. Vsi dogovori ki so storjeni med stranko in kupcem zraven vključuje še veliko ponudbo hrane in pijače, da lahko poskrbijo za vse zahteve udeležencev in vaša gostija postane nepozabna.

obloženi kruhki

Obloženi kruhki so hladni prigrizki, ki skupaj povežejo vse goste skupaj in nas spravi v dobro razpoloženje. Ponavadi ljudje zelo neradi posegajo po velikih količinah hrane, naprimer sendviči in tako dalje, po vrhu pa so obloženi kruhki se privlačni na ogled in očarajo vaše goste. Ker pa so obloženi kruhki majhni imajo lažjo vest če ga vzamejo. Hrana je velik dejavnik v našem življenju, in tam kjer je dobra hrana ter pijača je tudi zagotovo dobra energija in zadovoljstvo strank, obiskovalcev, sorodnikov, dobra družba ter polno smeha in zabave.

Oblozeni-kruhki

Druge odlične zamisli za goste pa so tukaj še narezki, sladice, mini burgerji, prigrizki in pa še veliko drugih Izbir, ki nam jih ponuja velika izbira v podjetju Catering Drobnič. Obloženi kruhki so ponavadi bel kruh z poljubnim namazom kot so majoneza, ketchup… na vrhu pa sledi salama in zelenjava, če ste pa vegani oziroma vegetarijani si pa lahko sami izberete nadeve. Obstaja pa tudi sladka verzija, če pa nam slana ne paše. Pri izdelavi kot so obloženi kruhki res ni potrebno veliko časa in posebnih stroškov, sestavin… ampak rezultati bodo odlični.

Nedavne objave