Obrnite se na podjetje Honda Žibert ter si zagotovite brezhibno vozilo


honda-zibert

Ste ljubitelj vozil znamke Honda? Se odločate na nakup nove Honde? V podjetju Honda Žibert oz. Avtohiša Žibert d.o.o. imajo na voljo veliko novih, pa tudi rabljenih modelov, med katerimi boste nedvomno lahko našli tudi tistega, ki vas bo popeljal novim dogodivščinam naproti. Na istem mestu vam ponujajo tudi kvaliteten, hiter ter zanesljiv servis, ob nakupu avtomobila pa povsem ugodno poskrbijo, da bo slednje resnično brezhibno, delujoče ter udobno za vožnjo.

Servis bo poskrbel, da boste na cesti brez skrbi

Podjetje Honda Žibert je že od leta 1990 pooblaščeni serviser vozil Honda. Ukvarjajo se s prodajo in montažo nadomestnih delov in dodatne opreme, skrbijo za dobro opravljena garancijska popravila na osnovi tovarniških ali dodatnih jamstev, opravljajo splošne avtomehanične in avtoelektričarske dejavnosti, diagnosticirajo napake, opravljajo vulkanizerske storitve, prodajajo platišča ter gume, polnijo ter popravljajo klimatske naprave, optično nastavijo podvozje, montirajo vlečne naprave, testirajo zavore, izpušne pline  itd. Opravljajo še obilico drugih storitev, kot so kleparska popravila in ličarska dela. Strankam z veseljem ustrežejo tudi z opcijo najema nadomestnega vozila ali prevzemom vozila za servis na domu.

honda žibert

Honda kot odraz kvalitete

Vozila znamke Honda slovijo po neizmerni kvaliteti, združeni z najrazličnejšimi funkcijami ter lastnostmi, ki vozniku nudijo kar najvišjo stopnjo udobja med vožnjo. Z nakupom avtomobila v Honda Žibert boste tako uživali v mnogih prednostih. Ena izmed njih je zagotovo zanesljivost. Podjetje Honda namreč slovi po izgradnji delov ter vozil, ki trajajo dolgo. To potrjujejo različne ocene neodvisnih uporabnikov, njim v prid pa govori tudi dejstvo, da mnoge Honde na cesti srečujemo vsak dan. Honda vsak dan prejema odlične ocene za nizko porabo goriva. Nedvomno je tudi to razlog, zaradi katerega sodi Honda med vodilne proizvajalce vozil – v časih, ko se cene goriva dražijo, je vozilo, ki kuri malo, dobrodošlo. Honda je bila tudi med prvimi, ki so na trg poslali hibridno vozilo. V različnih virih lahko zasledimo, da se Honda nahaja v samem vrhu na podlagi ocen razmerja med vrednostjo ter kvaliteto. Ne glede na to, ali iščete luksuzne modele, ali pa bolj osnovne, za vsakodnevno vožnjo do službe in nazaj, vedno boste dobili ogromno za ceno, ki jo boste plačali.

podjetje-Honda-zibert

Novo ali rabljeno?

V podjetju Honda Žibert imate na voljo tako nova kot rabljena vozila. Z nakupom novega boste tako uživali v popolnoma sodobnih modelih, visoki učinkovitosti dolgi garanciji ter vedenju, da avtomobila pred vami ni uporabljal prav nihče. Hkrati pa v Honda Žibert poudarjajo, da se tudi nakup rabljenega izplača – predvsem zaradi nižanja cene ter ogromne ponudbe, med katero lahko izbirate.

Nedavne objave