Kupiti draga ali poceni promocijska darila


promocijska darila

Promocijska darila so aktualna skozi vse leto, ker je dosti praznikov, srečanj, dogodkov pa tudi obiskov strank in poslovnih partnerjev. Tukaj dobite kakovostna in uporabna promocijska darila vseh cenovnih razredov, ki so vsa kakovostna, to vam zagotavlja podjetje Agaric z dolgoletnimi izkušnjami na področju obdarovanja. Z darilom stranke pretvorite  v zveste stranke z malenkostmi, ki jim veliko pomenijo, to pa so razna uporabna darila za pisarno ali za kuhinjo ter seveda hrana. Vedno pa imejte na zalogi še rokovnike, koledarje, pisala, kape, majice in podobno, kar lahko kadarkoli daste komurkoli in bo vesel ter bo še dolgo delal reklamo za vaše podjetje.

Kaj so promocijska darila?

Promocijska darila imajo namen, da razveselijo vaše stranke in poslovne partnerje ter jih pretvorijo v zveste kupce in sodelavce, ki bodo radi z vami sodelovali, ker vam zaupajo. Z dobrim darilom se vas bodo dolgo spominjali, pa naj bo trajno ali pa ne. Naj bosta na njem seveda vaše sporočilo in logotip, da bodo si v spomin vtisnili to ter vas povezali z dobro blagovno znamko.

promocijska darila

Če boste uporabljali promocijska darila skozi vse leto, boste stalno spominjali stranke na sebe in vaš tipičen logotip jim bo ostal v glavi kot sinonim za zaupanje ter kakovost. Dokler bosta vaš produkt ali pa vaša storitev v redu za njih in jim bo ustrezala tudi cena, čeprav je na primer visoka, ne bodo šli preverjati konkurence. Sicer konkurenca ne spi in jih lahko targetira z oglasi, zato ne spite niti vi. Bodite budni vse leto in vedno nekje blizu svojih strank.

Izbrati draga ali poceni darila?

Promocijska darila so lahko draga ali srednje draga ali pa poceni. Draga darila in poceni darila ter vse cene vmes odražajo pri kakovostnih darilih zgolj to, da je izdelek poceni na primer in vseeno kakovosten, ampak so zanj porabili manj truda, materiala in energije za proizvodnjo. Dragi izdelki so izdelani iz zelo kakovostnega materiala, ročno ali so celo unikatni in opremljeni z rubini, diamanti ali pozlačeni. Nekateri so dragi že zaradi blagovne znamke in oblikovalske ideje, kot so posebna nevidna pisala.

Poceni promocijska darila boste kupili za širšo uporabo, vendar glejte, da je vseeno taka roba zelo kakovostna. To so lahko na primer USB ključki, tudi leseni, lesena in kovinska pisala, bloki, notesniki, kalkulatorji, slušalke, bidoni za vodo in steklenice, čokolade, dišeče palčke, pisarniški material in gospodinjski pripomočki, kot so kozarci, skodelice, krpe, podstavki in še in še.

Srednje draga promocijska darila so običajno boljši notesniki z usnjenimi platnicami, denarnice, torbe, kape in majice ter druga oblačila, kakovostni dežniki, elektronika, LCD prikazovalniki slik, kakovostna hrana, kot so čokolade ročno izdelane, med, pršuti in domača kulinarika.

Zelo draga promocijska darila pa so običajno pisala in poslovne torbe iz usnja, obleke, dizajnerska pisala in torbe in še kakšno boste našli v spletni trgovini.

Kakovost darila je zelo pomembna

Kakovostna promocijska darila naredijo na ljudi res velik vtis. Zato izberite zgornjega dobavitelja na zgornji povezavi, ki zagotavlja, da bodo vsi tehnološki izdelki delali brezhibno. Najbolj nerodno je, da nekomu podarite USB ključek in si gor shrani podatke ali pa jih vi shranite zanj, pa se izgubijo, ker ključek ne deluje. Takrat izgubite strankino zaupanje, ker se bo počutila osebno užaljeno, ker ni bila vredna dobrega darila.

Enako velja za majice, kape in druga oblačila. Tudi tekstil mora biti zelo kvaliteten zato, da se majice na primer ne sperejo že po nekaj pranjih in se ne raztegnejo ali pa da se človek v njih ne poti in se ne počuti slabo, če so iz umetnega materiala. Seveda bo tak izdelek zavrgel in verjetno tudi vašo blagovno znamko s tem.

promocijska darila

Poceni promocijska darila so včasih prav cenena, zato si vi tega ne morete privoščiti in jih raje kupite pri podjetju, ki garantira kakovost ne glede na ceno. Tudi pisala morajo dobro delovati in lepo pisati, listi iz blokov ne smejo leteti ven in slušalke morajo proizvesti lep zvok.

Zelo draga in srednje draga promocijska darila so največkrat kar precej kakovostna, Super pa je, da imate za to garancijo, da ko boste stranki to dali, da bo res zadovoljna. Ne morete dati drage usnjene torbe, pa bo čez čas razpadla, ker so šivi popokali. V to se morate prej prepričati, da bo vse v redu. Vsa darila najprej sami tudi preverite, preden jih nabavite in zahtevajte vzorce.

Kaj pa embalaža ni darilne vrečke

Nenazadnje pa ne pozabite še na eno pomembno stvar, to so darilne vrečke, ki morajo biti tudi kakovostne in lepe. Vanje lahko date več promocijskih daril. Medtem, ko bolj draga darila dajte zaviti profesionalcu v lepo embalažo, oziroma ovojni papir z napisi, vizitko in še kakšno lepo malenkostjo, kot je cvet.

Vsako promocijsko darilo se vam bo 100 x povrnilo, v to ste lahko prepričani, ker jih bo videlo dosti ljudi, hvalili s bodo z njimi in tako se bo dobra beseda o vas spontano širila od ust do ust. Take stranke bodo zares tudi zveste.

Nedavne objave