Kvalitetna in lepa spalna srajca za lahko noč


Spalna srajca je zelo popularna in od nekdaj super obleka za spanje, ki jo uporabljajo ženske in dejansko zgleda kot nočna obleka. Moderna spalna srajca je lahko športna, dekliška ali pa je izjemen modni dodatek oziroma obleka, ki je seksi in privlačna. Na vas je in na vašem okusu ter starosti in prepričanju, katero vrsto spalne srajce boste izbrale za vaš počitek ali za zapeljevanje partnerja. Poleg kvalitetnega blaga, morate izbrati tudi pravo barvo za vaš namen in po vašem okusu.

Katera spalna srajca je za vas najbolj primerna?

Spalna srajca se izbira glede na namen. Če bi rade udobno spale vso noč brez motenj, potem izberite tako, ki je izdelana iz kvalitetnega blaga, ki ni umeten, da se v njej ne boste potile. Ni prijetno zaradi vonja ter mokrote, ki vas lahko večkrat na noč zbudi. Tudi, če boste izbrale umeten material, boste postale električne in naelektrene zaradi plastike na primer ali sintetike in spet ne boste mogle kvalitetno spati. Izberete lahko organski bombaž, lan ali svilo, ki so najboljši materiali za dober spanec.

spalna srajca

Če pa bi rade zapeljevale in bile res elegantne ter lepe, pa spanje ni tako pomembno, potem si lahko privoščite zelo prestižno svilo, ki je sicer super z spanje a tudi kak malo manj ugoden material. Na zgornji povezavi pa boste dobile samo kakovosten material in kroje ter res všečne dizajne v skladu z zadnjo modo. Na podlagi tega boste lahko izbrale primerno spalno srajco zase.

Za spanje izberite bolj svetle odtenke, modre in vijolične, za zapeljavane pa so najboljši rdeči in črni odtenki pa tudi rumena in oranžna in vse divje barve, ki poživijo oči ter krvni obtok.

Kaj naj izberem, spalno srajco ali pižamo?

Spalna srajca je izdelana v enem kosu kot obleka, le da je namenjena za ponoči. Običajne spalne srajce so kot udobne, široke obleke in so ponavadi dolge do kolen, z dolgimi ali kratkimi rokavi. Nekatere so posebej okrašene z ovratnikom, žepi in okraski ter drugimi modnimi dodatki. Lahko so enobarvne ali pisane oziroma vzorčaste. Te spalne srajce ponavadi izberejo starejše gospe ali ženske srednjih let in take, ki imajo malo bolj okrogle postave.

Taka spalna srajca je zelo udobna, zračna, nežna do telesa in največkrat izdelana iz bombaža. Ženske jih imajo rade, ker so udobne za nosit in tudi praktične za na stranišče. Ni potrebno, da imate spodnje perilo. Vseeno pa ne boste gole, kar je prijetno za kožo ter tudi zaradi drugih pogledov. Če hočete biti bolj seksi izberite krajše srajce za spanje.

spalna-srajca

Pižama je običajno sestavljena iz dveh delov in jo lahko nosijo dekleta in fantje. Sicer so kroji lahko različni, za moške so drugačni, kot za ženske, vendar so lahko tudi uniseks kroji, ki jih lahko nosita oba spola. Pižame imajo torej zgornji del, ki je podoben majici z dolgimi ali kratkim rokavi in spodnji del, ki so dolge ali kratke hlače. Nekaterim je pižama boljša izbira, kot spalna srajca, vendar je veliko žensk, ki se odločajo za žensko obliko nočne obleke in z njo še očarajo partnerja.

Dejansko je od vas odvisno, od vašega okusa, kaj boste izbrale. Pa tudi seveda od okusa vašega partnerja, kaj se mu zdi bolj seksi na vas. Moški niso največkrat navdušeni nad pižamami, ampak bolj nad spalnimi srajcami, ki zgledajo dosti bolj ženstveno, kot pižame.

Nedavne objave