TV zvočniki vam odkrijejo nove dimenzije zvoka


tv zvočniki

Zagotovo vsi poznate računalniške, Bluetooth itd., zvočnike, obstajajo pa tudi TV zvočniki, ki so (kot že ime pove) namenjeni izboljšanju kakovosti zvoka, ki prihaja z vaših malih ekranov – tako boste ob gledanju filmov, nadaljevank, serij, risank, ali karkoli že gledate na domačih zaslonih, še bolj uživali.

Zakaj kupiti TV zvočnik(e)?

TV zvočniki so enostavno nujen del vašega televizorja, sploh če želite uživati v kvalitetnem zvoku. Televizorji dandanes namreč dosegajo zelo kvalitetne slike v visoki ločljivosti, žal pa je nekoliko slabša kvaliteta samega zvoka. In tu pridejo na vrsto zvočniki za TV, ki okrepijo zvok in ga naredijo bolj »naravnega, pristnega«, na nek način boste imeli občutek, kot da ste v kinu. Zvočniki za televizijo imajo možnost vklopa DIALOG funkcije, ki omogoči, da jasno in razločno slišite prav vsako besedo – tako ne boste imeli težav z razumevanjem dialoga v najbolj napetih filmskih trenutkih. Tovrstni zvočniki imajo vgrajen Bluetooth vmesnik, kar pomeni, da boste lahko brezžično predvajali svojo najljubšo glasbo s telefona, tablice ali računalnika na televizijskem zaslonu. Za povezovanje TV zvočnikov s televizorjem ne rabite biti mojster, saj se to opravi zelo enostavno – zgolj z enim kablom priključite TV zvočnik na svoj televizor. Brez skrbi – z nakupom Tv zvočnikov ne boste imeli dveh ali več daljincev, saj obstaja univerzalni daljinec, s katerim lahko upravljate televizor, kontrolirate zvok, izbirate Bluetooth povezave in še mnogo več. TV zvočniki imajo tudi t. i. vizualno potrditev – majhne LED kontrolne lučke se prižgejo in/ali spreminjajo barve, kadar uporabljate določene funkcije; ko denimo spreminjate glasnost, utripajo. Kot že večkrat omenjeno imajo ti zvočniki vrhunske akustične zmogljivost, saj sta dva širokopasovna zvočnika usmerjena tako, da reproducirata širok prostorski zvok medtem ko centralni zvočnik omogoča jasne in razumljive dialoge. TV zvočniki so zelo majhni (v višino merijo le 5 centimetrov), zato jih lahko postavite praktično kamorkoli, na voljo je tudi stenski nosilec, ali pa jih postavite kar pod televizor (so nekakšni podstavki za male zaslone).

To je le nekaj izmed vrhunskih lastnosti, ki krasijo TV zvočnike, zato nikar ne oklevajte, temveč si že danes kupite svoj TV zvočnik – tako si lahko že danes priredite pravi domači kino v krogu družine ali prijateljev.

tv zvocniki
Z nakupom TV zvočnikov ne boste imeli dveh ali več daljincev, saj obstaja univerzalni daljinec, s katerim lahko upravljate televizor, kontrolirate zvok, izbirate Bluetooth povezave in še mnogo več.

Bose TV zvočniki so prava izbira za vsakogar

Obstaja več različnih TV zvočnikov (pri tem mislimo predvsem na različne blagovne znamke), a Bose zvočniki za TV so zagotovo eni izmed boljših, saj ponujajo vse zgoraj naštete kvalitete in še marsikaj več. Nakupa zagotovo ne boste obžalovali. Brez težav se namestijo pred večino televizijskih sprejemnikov z diagonalo od 32″ (81 cm) in večjih. Uporabljajo se lahko kjerkoli, tako v dnevni sobi kot tudi v otroški sobi, spalnici itd. Bose TV zvočnik enostavno povežite s svojim televizorjem, priključite ga na električno omrežje in se prepustite uživanju v popolnem zvoku. Omenjeni zvočniki so majhni, a kompaktni. Zahvaljujoč patentirani Bose Speaker Array tehnologiji reproducirajo bogat prostorski zvok, s pomočjo patentirane Digital Signal Processing tehnologije pa je zvok naraven in kristalno čist pri vsaki glasnosti. Tako vam ne bo treba več po vsakem tihem dialogu, kateremu sledi bučno dogajanje (in obratno) uravnavati glasnosti, saj Bose TV zvočniki sami poskrbijo za to, da vam omogočijo ravno prav slišne zvoke.

Kaj najraje gledate po televiziji? Serije, nadaljevanke, filme, grozljivke …? Odkrijte bogastvo zvokov z Bose zvočniki za televizor – verjemite, da do sedaj sploh niste vedeli, kako slabo slišite zvoke iz vaših televizorjev in tako sploh ne veste, kaj zamujate. Zagotovo ste že kdaj gledali kak res napet film, pa niste ujeli vseh besed, ki so jih izrekli, saj je bila kakovost zvoka preprosto preslaba. Z Bose zvočniki za male ekrane bodo tovrstne težave preteklost.

Kakšna je cena TV zvočnikov?

Tako kot pri vseh zadevah, povezanih s tehnologijo, težko govorimo o enotni ceni za vse izdelke, saj je le-ta odvisna od več dejavnikov, denimo, kako zmogljiva je naprava, koliko let garancije ima, kakšne funkcije nam omogoča, tudi blagovna znamka lahko konkretno spremeni ceno. Dokaj dober TV zvočnik tako lahko najdete že od cca. 300 evrov, ali boste zanje odšteli 900 evrov in več. Najbolje je torej, da se odpravite do pooblaščenih trgovcev, ali pa pobrskate po spletu in si tako izberete TV zvočnik po svojih željah in finančnih zmogljivostih.

TV zvočniki so torej nujen del vsakega televizorja, če želite uživati v zares kakovostnih zvokih. Dokler jih nimate, sploh ne veste, kaj vse zamujate – prepričani ste namreč, da vam televizor ponuja povsem zadovoljive zvoke. Z nakupom TV zvočnikov boste odkrili nove dimenzije zvoka, ki vas bodo enostavno navdušile.

Nedavne objave