Vrhunska PVC vrata


pvc vrata

Ali ste ravno v procesu gradnje svojega novega doma? ali pa potrebujete nova vhodna vrata? potem imamo za vas odlično rešitev za olajšanje vaše izbire, ta rešitev pa se imenuje pvc vrata. Vrhunska PVC vrata imajo danes zares ogromno prednosti, katere vam bomo tu seveda tudi našteli.

PVC vrata vam bodo pomagala, da se boste pred nepovabljenimi in nepoznanimi gosti počutili popolnoma varni, saj so današnja PVC vrata opremljena z zelo zanesljivimi varnostnimi sistemi, ta vrata imajo tudi precej povečano proti vlomno varnost in vam bodo ta tako zares zagotovila popolnoma varno bivanje ter počutje.

PVC-vrata

Okvirji vrat so narejeni iz pet ali šest komornega PVC-ja in ti tako ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja. Imajo tudi tridimenzionalno nastavljive masivne tečaje, trikratne ali petkratne zapahe po svoji višini, na tleh se pri njih nahaja aluminijasti ali poliamidni talni prag, kateri zares uspešno preprečuje kakršen koli vdor vode in po zimi zaledenitev vrat.

Pri nakupu PVC vrat boste ta lahko kombinirali, na voljo so nam danes enokrilna ali pa dvokrilna z raznimi različnimi obsvetlobami in nadsvetlobami, ta vrata nam omogočajo tudi popolnoma moderen dizajn (na voljo nam je čez 100 različnih polnil). PVC vrata so tudi zelo odporna na vlago, ta pa so tudi popolnoma negorljiva.

PVC-vrata

Odporna so tudi na UV sevanje in ekstremno nihanje zunanjih temperatur, kar pa je danes še posebej uporabno. Za ta vrata je priporočeno montiranje, torej sama njihova postavitev v obliki satovja, saj bo vratom ta oblika dala kar 30% večjo trdnost, v jedru njihovega profila pa je vložek, ki je narejen iz pocinkane pločevine ali pa iz aluminija, ki pa je znan po svojih odličnih mehanskih lastnostih. Imajo tudi zelo enostavno reciklažo svojih PVC profilov in ti profili danes ne vsebujejo nikakršnega okolju nevarnega svinca, vrata z dodatki stekla, pa imajo siva tesnila, ki omogočijo mehak prehod med steklom in krilom.

Nedavne objave