Zabava za otroke se vrača h Barabinu


zabava za otroke

Otroci se radi zabavajo zato jim je od časa do časa potrebno to omogočiti na najbolj varen in preprost način. Zabava za otroke v igralnici Barabin v samem centru Grosuplja bo poskrbela za nepozabno doživetje vašega otroka vam pa bo najem igralnice omogočil preprosto organizacijo ter brezskrbno zabavo. Nekaj časa je morala biti igralnica zaradi covid situacije zaprta in komaj smo čakali, da se zadeve umiriji. Sedaj pa z veseljem sporočamo, da bomo ob upoštevanju vseh ukrepov ponovno odprti ter bomo poskrbeli, da bo zabava za otroke kar se da varna.

Za organizacijo zabave je potreben prostor, ki je varen ga je možno lepo okrasiti ter je pripravljen na sprejem večjega števila otrok brez skrbi, da bi kaj poškodovali ali uničili ter se pri tem poškodovali. Ravno v ta namen je odlična izbira najem igralnice Barabin. Prostorna soba z igrali, ki so dodatno zavarovani tako, da ste lahko brez skrbi. Zabava za otroke lahko poteka pod nadzorom staršev. V tem primeru se plača samo najem igralnice. Lahko pa se odločite za popestritev z animatorji in zabavnimi tematskimi animacijami, ko bodo vašim otrokom pričarale nasmehe na obraz. Za animacijo sta zadolžena 2 animatorja, ki poskrbita, da se vaši otroci zabavajo ter tudi kaj novega naučijo. Ekipa animatorjev je zelo prijazna in vsi otroci so nad njimi vedno navdušeni. Animacije so primerne za vse otroke od 4 leta starosti dalje. Namenjene so skupinam 10 ali več otrok. Cena je odvisna od vrste animacije in se se gibljejo od 12 do 14€ na otroka.

zabava za otroke

Najem same igralnice je možen po izjemno ugodnih cenah tako med tednom kot med vikendi. Zabava za otroke lahko poteka v različnih terminih. Cene za najem igralnice so različne in so odvisne od termina. Se pa gibljejo od 30 – 45€. V primeru samega najema igralnice je potrebno poskrbeti, da je po zabavi igralnica  v stanju kot ste jo prejeli. Torej potrebno je odstraniti smeti in ostale zadeve, ki ste jih prinesli s seboj. Igralnico lahko počisti tudi naša ekipa, vendar je v tem primeru potrebno doplačilo. Čas za pripravo prostora in končno čiščenje vam ob najemu podarimo.

Če pa se odločite, da zabava za otroke ni dovolj zabavna brez animatorjev se lahko odločite za najem le teh. V tem primeru ni treba plačati najema igralnice pač pa samo pripravo animacije same. Ker ponujamo 3 različne animacije (Gibalko, Zvedave glavice, Super heroji in junakinje) si lahko cene ogledate na spletni strani. Na njej si lahko tudi preberete podrobnejše informacije kaj je vključeno v posamezni animaciji.

Lahko pa se dogovorite še za dodatno ponudbo. Naša maskota Medvedek Barabin bo lahko malo zaplesal ter se z otroki poveselil. V vmesnem času lahko ekipa poskrbi tudi za poslikavo obrazov. Otroci preprosto obožujejo poslikavo obrazov z raznimi motivi. Ne smemo pa pozabiti še na malico. V sodelovanju z okoliškimi picerijami smo pripravili ugodno ponudbo za pogostitev s picam.

Vrhunska zabava za otroke se torej dogaja v igralnici Barabin. Ugodne cene najema, pestra ponudba različnih tematskih animacij ter širok nabor dodatne ponudbe. Naša ekipa bo poskrbela za vrhunsko zabavo katere se bodo vaši otroci še dolgo spominjali.

Nedavne objave